a

Lorem ipsum dolor sit amet dictum antektem por eget faucibus et urna eu maecenas loramr viverra aliquam lorem id tincidunt

Instagram
Hemlock St, Brooklyn, NY 11208 5 Bridge St, Brooklyn, NY 11201 +321 856 964 108

ΤΗΛ: 2310-332300

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt
/glossary

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z

a

/alpha glucan yeast

Ένα εκχύλισμα το οποίο ευνοεί την αποτοξίνωση του δέρματος καθώς ενισχύει τον αυτοφαγωτικό μηχανισμό, το φυσικό σύστημα αποβολής περιττών μεταβολικών ουσιών.

 

/arginine

Ένα αμινοξύ το οποίο σταθεροποιεί το pH με ένα δερματολογικά συμβατό τρόπο.

c

/cedarwood-essential oil

Διεξαγμένο από κλαδιά δέντρου και ρίζες, έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα το οποίο ηρεμεί το πνεύμα και μετριάζει τη νευρική ένταση.

/citric acid

Αποδυναμώνει τους δεσμούς ανάμεσα στα κερατοκύτταρα, για έναν αποτελεσματικό καθαρισμό δέρματος.

/copahu essential oil

Εκχυλισμένο από τη ρητίνη των δέντρων Copaifera Officinalis. Ανακουφίζει από ανησυχία και άγχος.

/co2 compensation

Το project αναδάσωσης που εξισορροπεί τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από την παραγωγή συσκευασιών. Για την / Skin Regimen / επιλέξαμε ένα project στην Κένυα με τη εταιρία Natural Capital Partners.

/cross-linked hyaluronic acid

Ένα παχύρρευστο ενυδατικό μόριο που μπορεί να αποφύγει τις επιθέσεις της υαλουρονιδάσης, μιας οικογένειας ενζύμων που υποβαθμίζουν το υαλουρονικό οξύ. Κλειδώνει και προστατεύει την περιεκτικότητα νερού για ένα αποτελεσματικό, μακράς διάρκειας, ενυδατικό και γεμάτο αποτέλεσμα.

d

/dandelion extract

Από ένα φυτό, γνωστό για τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες, αυτό το βοτανικό εκχύλισμα προστατεύει το δέρμα από τη μόλυνση και συντηρεί τη λάμψη του.

f

/functional aroma

Ένα μείγμα από 100% φυσικά αιθέρια έλαια. Το μείγμα που επιλέχθηκε για τη /skin regimen/ έχει εξισορροπιστική και αναζωογονητική δράση χάρη στην συνεργία των Juniper, Copahu, Rosewood and Cedarwood.

g

/gluconolactone

Ένα πολύ-υδροξύ οξύ το οποίο κάνει απολέπιση στο δέρμα με ένα πολύ απαλό τρόπο, ενυδατώνοντάς το παράλληλα. Δρα στην εξωτερική στρώση του δέρματος, αποδυναμώνοντας τη δομή των κερατοκυττάρων και ευνοώντας την ισορροπία του κυτταρικού κύκλου.

/glycation

Επιθεση ζάχαρης η οποία προέρχεται από την κατανάλωση μεταποιημένων τροφίμων: βλάβη κολλαγόνου και ελαστίνης, απώλεια του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος.

/green plastic

Πλαστικό από ζαχαροκάλαμο.

/h

/hyaluronic acid

Ένα από τα βασικά στοιχεία του συνδετικού ιστού των ανθρώπων. Δίνει στο δέρμα τα ειδικά χαρακτηριστικά ενυδάτωσης και plumpness. Η έλλειψη αυτού προκαλεί πρόωρη γήρανση, ευνοώντας τη δημιουργία ρυτιδών. Η ποσοτική συγκέντρωση του τείνει να μειώνεται με τα χρόνια.

i

/inflammation

Υπερβολική ανοσοποιητική απάντηση που προέρχεται από έναν ανισόρροπο τρόπο ζωής έχοντας ως αποτέλεσμα ορατό ερεθισμό, ευαισθητοποίηση και επιπτώσεις σε δέρμα, υγεία και ομορφιά.

j

/juniper essential oil

Με μια νευροτονική επίδραση, χρήσιμο σε περιπτώσεις άγχους,ανησυχίας και γενικής εξάντλησης.

l

/lifestyle aging

Οι καθημερινές επιλογές και η αρνητική επίδραση του περιβάλλοντος, συλλογικά οδηγούν σε μια επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης.

/longevity complex ™

Τρία οργανικά εκχυλίσματα superfood συνδυασμένα με καρνοσίνη -ένα μόριο υψηλής τεχνολογίας – το οποίο δρα ενάντια στις συνέπειες του άγχους και των επιταχυντών της γήρανσης. Το Wild Indigo που ρυθμίζει την υπερβολική κορτιζόλη και μειώνει τη φλεγμονή, το Maqui Berry poy που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η καρνοσίνη και το σπανάκι για μια αντιγλυκαντική δράση και την σωστή μεθυλίωση του DNA.

m

/macro hyaluronic acid

Χάρη στις υγρσκοπικές του ιδιότητες, ευνοεί τη σωστή ενυδάτωση του δέρματος και προωθεί μια αποτελεσματική δράση γεμίσματος. Με υψηλό βάρος σε μόρια, δρα άμεσα στις εξωτερικές στρώσεις του δέρματος για εξαλειώσει τις λεπτές γραμμές.

 

/methylation

Εξωτερικοί παράγοντες οι οποίοι επιδρούν στην κυτταρική λειτουργία.

/micro hyaluronic acid

Μόριο τελευταίας τεχνολογίας με μειωμένο μοριακό βάρος, εισχωρεί πιο βαθιά στις στρώσεις του δέρματος για να προωθήσει δράση μακράς διάρκειας..

/modern plant chemisty ™

Η φιλοσοφία παραγωγής της /skin regimen/ εξασφαλίζει την πλήρη λειτουργικότητα των φορμουλών της, με υψηλής συγκέντρωσης βοτανικά εκχυλίσματα και μόρια υψηλής τεχνολογίας, με φυσικό εξισορροπιστικό και αναζωογονητικό άρωμα και δροσερές υφές, κατάλληλες για μαλάξεις. Δεν περιέχουν ζωικά παράγωγα, parabens, σιλικόνες και χρώματα.

n

/natural origin ingredient

Συστατικά φυσικής προέλευσης είναι φυτά, ορυκτά ή μικροβιολογικά συστατικά εμφανιζόμενα ή παραγμένα στη φύση. Η συλλογή τους γίνεται με απλές μεθόδους, απλές χημικές αντιδράσεις ή φυσικές βιολογικές διαδικασίες.

o

/oxidation

Οι επιθέσεις μη κυτταρικών ελεύθερων ριζών, προκαλούμενες από άγχος, μόλυνση, καπνό και μεταβολικές αντιδράσεις. Η συνέπεια είναι μια γενική διαταραχή της κυτταρικής ισορροπίας του δέρματος και οι ρυτίδες.

p

/parabens

Συντηρητικά που χρησιμοποιούνται συχνά στον κλάδο της αισθητικής. Δεν τα χρησιμοποιούμε, αντ’ αυτού έχουμε επιλέξει ήπια συντηρητικά.

/particulate matter

Ένα είδος ρύπου ο οποίος επιδρά στην υγεία των ανθρώπων. Το PM συμπεριλαμβάνει οξείδωση και φλεγμονή η οποία ερεθίζει τα ένζυμα που αποδομούν το κολλαγόνο.

/persian silk tree extract

Ένα βοτανικό εκχύλισμα με αντι-γλυκαντική δράση που υποστηρίζει το κολλαγόνο και ευνοεί τα αποτελέσματα σύσφιξης.

/paul’s wort extract

Ένα βοτανικό εκχύλισμα πλούσιο σε δαρουτοσίδη, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

/pollutants

Στερεά σωματίδια, αέρια και φυσικά παράγωγα, τα οποία ενώνονται για να σχηματίσουν τοξικές ουσίες, οι οποίες επηρεάζουν την υγεία του δέρματος.

r

/rosewood essential oil

Φημισμένο για τη βοήθεια αντιμετώπισης της κατάθλιψης, ηρεμεί το πνεύμα και μεταδίδει συναισθήματα χαράς και δύναμης.

s

/silicones

Συνθετικά πολυμερίδια που προέρχονται από το διοξείδιο του πυριτίου, διανέμει ένα προσωρινό “αισθητικό” αποτέλεσμα. Δεν τα χρησιμοποιούμε εφόσον δεν είναι βιώσιμα για το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε ένα μείγμα από φυσικά έλαια και βούτυρα για βαθιά θρέψη και προστασία.

/sls (sodium laureth sulfate) and sles ( sodium lauryl ether sulphate)

Σκληρές επιφανειοδραστικές ουσίες που βρίσκονται σε πολλά προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Εμείς στη /skin regimen/ δεν τα χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ήπια καθαριστική δράση.

t

/tulsi

Γνωστό και ως Ιερός Βασιλικός, είναι ένα ιερό Ινδικό βότανο που χρησιμοποιείται εκτεταμένα στη φαρμακευτική Ayurvedic. Το λάδι Tulsi ενδυναμώνει και προστατεύει το δέρμα για μια λαμπερή και αναζωογονημένη όψη.

/tripeptide-5

Ένα βιομιμητικό πεπτίδιο το οποίο μιμείται τη δράση της πρωτεΐνης, φυσιολογικά παρόν στο δέρμα, για να ενεργοποιήσει τη σύνθεση κολλαγόνου. Εχει αντιρυτιδική και συσφικτική δράση.

u

/unicellular migroalgae (euglena gracilis)

Ενεργοποιεί την αποδέσμευση ασβεστίου και την παραγωγή κυτταρικών μορίων ATP, προωθεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και παρέχει ενέργεια στο δέρμα.