a

Lorem ipsum dolor sit amet dictum antektem por eget faucibus et urna eu maecenas loramr viverra aliquam lorem id tincidunt

Instagram
Hemlock St, Brooklyn, NY 11208 5 Bridge St, Brooklyn, NY 11201 +321 856 964 108

ΤΗΛ: 2310-332300

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt
/our story

beauty meets sustainability

our-story-image

/who we are

Η /skin regimen/ είναι το νέο skincare brand για τους urban dwellers οι οποίοι θέλουν να δείχνουν και να νιώθουν καθημερινά στα καλύτερά τους. Όπως απεικονίζεται γραφικά στο λογότυπο με τα slashes, το /skin regimen/ είναι για αυτούς οι οποίοι εξελίσσονται στη σημερινή ταχύρυθμη εποχή και θέλουν να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους υγιή και νεανική για μεγαλύτερο διάστημα.

Η /skin regimen/ δημιουργήθηκε από την [ comfort zone ], το skincare τμήμα της επιχείρησης Davines. Ιδρύθηκε στην Πάρμα της Ιταλίας το 1983 και ηγείται από τον Dr. Davide Bollati, έναν χημικός κοσμετολόγος και επιχειρηματία με όραμα, γνωστός για τη βιώσιμη προσέγγισή του στην αισθητική. Στα πλαίσια του οράματος του ιδρυτή και leader της εταιρίας – Davide Bollati – να γίνει η εταιρία πρότυπo βιώσιμο brand, το Davines Group πιστοποιήθηκε ως B Corporation τον Δεκέμβριο του 2016 με στόχο η επιχείρηση να γίνει πηγή θετικής επίδρασης για τον κόσμο και τον πλανήτη. Στην Ελλάδα, η /skin regimen/ βραβεύτηκε το Φεβρουάριο 2020 με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Imported Cosmetics των Aesthetics & SPA Awards 2020 στην Ελλάδα. Επιπλέον, το προϊόν Night Detox Mask βραβεύτηκε με Silver Award στην κατηγορία Best Mask.

/το σπίτι της βιώσιμης ομορφιάς

Χτισμένο σε μια επιφάνεια 77.000 τετραγωνικών μέτρων, το Davines Village καλύπτει γύρω στα 11.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει χώρους αφιερωμένους σε γραφεία, εκπαιδεύσεις, εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης, χώρους παραγωγής, αποθήκες και θερμοκήπια εξυπηρετώντας εστιατόρια και χώρους συνεργασίας. Οι πράσινες περιοχές που περιτριγυρίζουν τα κτήρια αποτελούνται από βοτανικούς κήπους όπου μπορεί κάποιος να βρει ποικιλίες φυτών που έχουν χρησιμοποιηθεί στις φόρμουλές μας.

Ενεργώντας σύμφωνα με τις αξίες του Davines Group, το Davines Village έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περνά ένα μήνυμα σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον. Διαφάνεια, φύση, βιωσιμότητα, κοινότητα και ευεξία είναι οι λέξεις κλειδιά που ταυτίζονται με το έργο και εκφράζονται μέσα από την όλη σχεδίαση, τις βιώσιμες και ηθικές τεχνολογικές λύσεις και την επιλογή κυρίαρχων υλικών όπως το γυαλί και το ξύλο.

sustainable

/b the change

Μια “B Corporation” είναι ένας νέος τύπος εταιρίας που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την επιχείρηση σαν μια δύναμη καλού, θεσπίζοντας τα αυστηρότερα κριτήρια της συνολικής κοινωνικής και περιβαλλοντικής απόδοσης, διαφάνειας και λογοδοσίας. Συνεπώς, γίναμε μέλη μιας ομάδας σχεδόν 2.000 πιστοποιημένων B Corporations® από περισσότερες από 130 βιομηχανίες και 50 χώρες με 1 κοινό στόχο – να επαναπροσδιορίσουμε την επιτυχία στον επιχειρηματικό κόσμο. Για να αποκτήσουμε την πιστοποίηση, αξιολογηθήκαμε από μια μη κερδοσκοπική B Lab®, η οποία μέτρησε την απόδοση της εταιρίας σε 5 κεντρικούς τομείς:

  • Τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις των προϊόντικών κύκλων ζωής.
  • Τον περιορισμό των υλικών στις προϊοντικές συσκευασίες, χρησιμοποιώντας πιο υπεύθυνο σχεδιασμό με λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
  • Τον περιορισμό των αποβλήτων μας και την αύξηση του ποσοστού απόδοσης της ανακύκλωσης.
  • Την προσοχή στην ευημερία του προσωπικού της εταιρίας.
  • Τη συμμετοχή όλων των προμηθευτών στη διαδρομή της πιστοποίησης.

/fully sustainable packaging

Η /skin regimen/ είναι μια ουδέτερη σε CO2 μάρκα η οποία χορηγεί ένα πρόγραμμα αναδάσωσης για την επανόρθωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα προκαλούμενες από την παραγωγή συσκευασίας. Έχουν διατυπωθεί και παραχθεί στις εγκαταστάσεις μας στην Πάρμα της Ιταλίας όπου και χρησιμοποιούμε ηλεκτρισμό από ανανεώσιμους πόρους.

Η /skin regimen/ είναι συσκευασμένη με πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά, όπως γυαλί, πλαστικό από ζαχαροκάλαμο (green PE), πιστοποιημένο αλουμίνιο ασφαλείας και χαρτί πιστοποιημένο από την FSC. Το σκουρόχρωμο γυαλί εμποδίζει όλο το φάσμα του επιβλαβούς ορατού φωτώς, προσφέροντας βέλτιστη προστασία απέναντι στη διαδικασία γήρανσης και επιμηκύνοντας την ανθεκτικότητα και ισχύ των προϊόντων.